fbpx

Vraag de waarde op van je verhuurde woning

U wilt profiteren van de stijging van uw verhuurde woning en deze graag verkopen. Wij helpen u met het vinden van een belegger die uw woning – inclusief huurcontract – van u overneemt.

Ontvang een waardebepaling

Hoe bepalen we de waarde van uw huis met huurders erin?

Je verhuurde woning wordt bepaald aan de hand van een aantal criteria – zo is de waarde sterk afhankelijk van het huidige rendement, de staat van onderhoud en de duur van het huidige huurcontract. 

Echter, met de juiste kennis kan het altijd zo zijn dat wij kansen zien waardoor de woning een stuk meer waard is dan u in eerste instantie zelf dacht. Dit kan bijvoorbeeld.

Altijd een eerlijke prijs voor uw verhuurde woning

Met een netwerk van ruim 2.000 beleggers ontvang u altijd een eerlijke prijs voor uw woning – wij zijn dus geen opkopers maar bemiddelen in de transactie.

Ontvang van afstand een bod

Volledig vrijblijvend

No cure, no pay

Binnen 2-3 werkdagen een bod

Ook bij conflicten

Woning met huurders verkopen?

Wilt u graag uw verhuurde woning verkopen? Bijvoorbeeld omdat u het geld wilt gebruiken voor andere zaken, zoals het doen van een nieuwe belegging?

Bij VerkoopVerhuurdeWoning.nl zijn we gespecialiseerd in het verkopen van huizen met huurders erin. Verhuurde woningen zijn namelijk net wat anders om te verkopen dan normale huizen, omdat taxeren, financieren en bezichtigen simpelweg wat anders werkt omdat er huurders in het huis zitten.

pexels-vlada-karpovich-4050334

Studentenhuizen

Als u een studentenhuis heeft met huurcontracten voor onbepaalde tijd, kunt u niet zomaar de huur opzeggen. In dat geval verkopen wij graag uw studentenhuis aan een andere vastgoedbelegger, zodat u uw investering liquide kunt maken en uw geld voor andere zaken kunt gebruiken.

Verhuurde huizen in slechte staat verkopen

Voor huizen in slechte staat, oftewel panden waar nog werk aan moet worden verricht alvorens het verhuurd of doorverkocht kan worden, kunt u ook bij ons terecht.

Waarom uw woning met huurders verkopen via VerkoopVerhuurdeWoning.nl?

Verkoop uw woning vrijblijvend zonder risico in 3 stappen

1.

Van afstand binnen 1 werkdag uur waarde-indicatie

We doen desk research en een korte (telefonische) screening met u om de waarde te bepalen, zodat u in grote lijnen weet waar u aan toe bent.

2.

Wij doen onderzoek naar uw woning

We verrichten extra onderzoek om een exacter profiel van uw woning te schetsen. Zo zoeken we bijvoorbeeld uit wat de staat van onderhoud is en zoeken we uit voor welke belegger de woning (fiscaal) interessant is.

3.

We gaan op zoek naar de belegger via de juiste kanalen

We gaan in overleg met u op zoek naar de juiste kanalen om uw woning te verkopen. Zo hebben we een netwerk van partners, makelaars en beleggers die graag in verhuurde huizen investeren.