fbpx
Bel direct: 030 207 21 30

Uw verhuurde woning verkopen?

Specialist in het aan- en verkopen van (verhuurde) woningen

Ontvang nu een bod Ontvang nu exclusief aanbod

Huis verkopen met huurders erin?

Overweegt u uw verhuurde woning te verkopen?

  •  Ontvang op afstand een waardebepaling uw verhuurde woning
  • Volledig vrijblijvend op basis van no cure, no pay
  • Binnen 2-3 werkdagen een bod
  • Voor zowel lege als verhuurde woningen
  • Ook voor woningen in slechte staat van onderhoud
  • Een netwerk van meerdere partners en ruim 2.000 beleggers.

VerkoopVerhuurdeWoning.nl is onderdeel van DAK Woningbeleggingen, de enige NVM-makelaar gespecialiseerd in verhuurd vastgoed

Ontvang vrijblijvend een bod op uw (verhuurde) woning

 

Woning met huurders erin verkopen?

Wilt u graag uw verhuurde woning verkopen? Bijvoorbeeld omdat u het geld wilt gebruiken voor andere zaken, een nieuwe belegging wilt doen?

Bij VerkoopVerhuurdeWoning.nl zijn we gespecialiseerd in het verkopen van huizen met huurders erin. Verhuurde woningen zijn namelijk net wat anders om te verkopen dan normale huizen, omdat taxeren, financieren en bezichtigen simpelweg wat anders werkt omdat er huurders in het huis zitten.

Hoe gaan we te werk bij het verkopen van uw verhuurde woning?

Huurders genieten in Nederland huurbescherming, wat betekent dat huurders niet zomaar op straat gezet mogen worden. Daarnaast gaat de verkoop net wat anders dan bij een normale woning, juist omdat er rekening gehouden moet worden met de zittende huurders als extra partij.

Onze werkwijze in het kort:

  1. Van afstand binnen 72 uur een schatting van de waarde: We doen desk research en een korte (telefonische) screening met u om de waarde te bepalen, zodat u in grote lijnen weet waar u aan toe bent.
  2. Extra onderzoek: We verrichten extra onderzoek om een exacter profiel van uw woning te maken. Zo zoeken we bijvoorbeeld uit wat de staat van onderhoud is en zoeken we uit voor welke belegger de woning (fiscaal) interessant is.
  3. Op zoek naar de juiste kanalen: We gaan in overleg met u op zoek naar de juiste kanalen om uw woning te verkopen. Zo hebben we een netwerk van partners, makelaars en beleggers die graag in verhuurde huizen investeren.

Tenzij anders gecommuniceerd, verkopen we uw woning op basis van no cure, no pay!

Ontvang een vrijblijvend bod op uw woning in verhuurde staat

Vraag geheel vrijblijvend een bod aan op uw verhuurde object. U ontvang direct een eerlijk bod. Aanvraag doet u via het formulier op deze pagina.