fbpx

Over ons

Wie zijn wij?

"De verkoop van verhuurde woningen is een stuk complexer dan reguliere woningen. Ons doel is om hier meer transparantie in aan te brengen."

Meer over VerkoopVerhuurdeWoning.nl, gespecialiseerd in de verkoop van verhuurde woningen

Het hoofddoel van VerkoopVerhuurdeWoning.nl is het ontzorgen van mensen bij de verkoop van verhuurde woningen. Reguliere makelaars kunnen vaak niet goed overweg met verhuurd vastgoed, omdat dit op een andere manier getaxeerd moet worden. Anders dan bij de onderliggende waarde van het vastgoed spelen namelijk veel factoren mee bij de waardebepaling, waaronder de kwaliteit en continuïteit van het huurcontract (of de huurders wel op tijd betalen). Daarnaast gelden er bij het kopen van een belegging heel andere regels dan bij het kopen van een woning voor eigen bewoning.

Bovendien moet er altijd rekening worden gehouden met het belang en de privacy van huurders, iets dat wij cruciaal vinden. Waar een lege woning eenvoudig bezichtigd kan worden, dient er bij een verhuurde woning bemiddeld te worden tussen huurder en potentiële koper.

Dit alles maakt het verkopen van een beleggingspand een stuk lastiger. Wij streven er daarom naar om u binnen drie dagen een waardebepaling te kunnen afgeven die goed onderbouwd is. Wij gunnen u uiteraard rustig de tijd om te besluiten of u al dan niet wilt verkopen en tegen welke voorwaarden.