fbpx

Over ons

Wie zijn wij?

"De verkoop van verhuurde woningen is een stuk complexer dan reguliere woningen. Ons doel is om hier meer transparantie in aan te brengen."

Meer over VerkoopVerhuurdeWoning.nl, dé NVM-makelaar gespecialiseerd in de verkoop van verhuurde woningen

VerkoopVerhuurdeWoning.nl is gestart als initiatief van DAK Woningbeleggingen, die zich specifiek richt op de verkoop van verhuurde woningen. Het hoofddoel is daarbij het ontzorgen van mensen in de verkoop van verhuurde woningen. Reguliere makelaars kunnen vaak niet overweg met verhuurd vastgoed, omdat het op een andere manier getaxeerd dient te worden.

Anders dan bij de onderliggende waarde van het vastgoed spelen namelijk veel factoren mee met de waardebepaling, waaronder de kwaliteit en continuïteit van het huurcontract (of de huurders wel op tijd betalen), daarnaast spelen er bij het kopen van een belegging heel andere regels dan bij het kopen van een woning voor eigen bewoning. 

Daarnaast moet er altijd rekening gehouden worden met het belang en de privacy van huurders, iets dat wij cruciaal vinden. Daar waar een lege woning eenvoudig bezichtigd kan worden, dient er bij een verhuurde woning bemiddeld te worden tussen huurder en potentiële koper.

Dit alles maakt het verkopen van een beleggingspand een stuk lastiger. Wij streven er daarom naar om u binnen 3 dagen een waardebepaling te kunnen afgeven die we goed onderbouwd hebben en gunnen u uiteraard rustig de tijd om te besluiten of u al dan niet zou willen verkopen en tegen welke voorwaarden.

Onderdeel van DAK Woningbeleggingen

VerkoopVerhuurdeWoning.nl is de enige NVM-makelaar gespecialiseerd in verhuurd vastgoed.