fbpx

Ontvang een waardebepaling

Altijd een eerlijke prijs voor uw verhuurde huis

Met een netwerk van ruim 2.000 beleggers ontvang u altijd een eerlijke prijs voor uw woning.

Ontvang van afstand een bod

Volledig vrijblijvend

No cure, no pay

Binnen 2-3 werkdagen een bod

Ook bij conflicten

Huis verkopen met huurders erin?

Wilt u graag uw huis met huurders erin verkopen? Bijvoorbeeld omdat u het geld wilt gebruiken voor andere zaken, zoals het doen van een nieuwe belegging?

Bij VerkoopVerhuurdeWoning.nl zijn we gespecialiseerd in het verkopen van huizen met huurders erin. Verhuurde woningen zijn namelijk net wat anders om te verkopen dan normale huizen, omdat taxeren, financieren en bezichtigen simpelweg wat anders werkt omdat er huurders in het huis zitten.

pexels-vlada-karpovich-4050334

Uw studentenhuis verkopen

Als u een studentenhuis heeft met huurcontracten voor onbepaalde tijd, kunt u niet zomaar de huur opzeggen. In dat geval verkopen wij graag uw studentenhuis aan een andere vastgoedbelegger, zodat u uw investering liquide kunt maken en uw geld voor andere zaken kunt gebruiken.

Voor alle soorten verhuurde en onverhuurde beleggingspanden

Of het nu gaat om verhuurde panden die volledig gerenoveerd zijn, tot onverhuurde huizen waar nog van alles aan moet gebeuren – alles is namelijk te verkopen tegen de juiste prijs en vaak zit er in ons netwerk wel meerdere geĂ¯nteresseerden.

Zo hebben we panden verkocht waarvan de huurders en verhuurder een conflict hadden, waar de huurder niet betaalde en woningen zonder de juiste vergunningen weten te verkopen.

Waarom uw huis met huurders verkopen via VerkoopVerhuurdeWoning.nl?

Verkoop uw woning vrijblijvend zonder risico in 3 stappen

1.
Van afstand binnen 1 werkdag schatting naar waarde van uw verhuurde woning

We doen desk research en een korte (telefonische) screening met u om de waarde te bepalen, zodat u in grote lijnen weet waar u aan toe bent.

2.
Wij doen onderzoek naar uw verhuurde woning

We verrichten extra onderzoek om een exacter profiel van uw woning te schetsen. Zo zoeken we bijvoorbeeld uit wat de staat van onderhoud is en zoeken we uit voor welke belegger de woning (fiscaal) interessant is.

3.
We gaan op zoek naar de belegger via de juiste kanalen

We gaan in overleg met u op zoek naar de juiste kanalen om uw woning te verkopen. Zo hebben we een netwerk van partners, makelaars en beleggers die graag in verhuurde huizen investeren.