fbpx

Partner worden?

Wij gaan graag langdurige samenwerkingen aan om onze dienstverlening uit te breiden of te verbeteren. Zo kun je je onderneming sneller laten groeien!

Wie zijn onze partners?

Wij zijn altijd op zoek naar partners waarmee we een langdurige samenwerking aangaan.

Professionele vastgoed-
beleggers en -handelaren

Heeft u zelf meerdere beleggingspanden en op zoek naar een op maat gemaakte benadering in de aan- of verkoop van woningen? Meld u dan hieronder aan.

Makelaars en dealsourcers

Ontvangt u vaak aanbod van derden met het verzoek om dit te verkopen, maar heeft u hier niet de tijd, capaciteit of expertise voor?

We doen u graag een aanbod waar we elkaar allemaal helpen.

Aanbieders van aanvullende diensten

We zoeken altijd bedrijven of personen die aanvullende diensten leveren. Denk hierbij aan vakmensen, taxateurs, vastgoedfotografen, aannemers, maar ook ontwikkelaars van softwareoplossingen gerelateerd aan vastgoed.

Nieuwe ideeën en suggesties

We staan altijd open voor nieuwe ideeën en suggesties. Ook dan kunt u zich vrijblijvend aanmelden als partner en we kijken graag wat we voor u kunnen betekenen!

Zo werken wij samen met onze partners

Professioneel vastgoedbelegger

"Ik ben een vastgoedbelegger met een vrij grote portefeuille, maar soms zijn woningen voor mij niet interessant. Dan bied ik mijn woning aan via VerkoopVerhuurdeWoning. Zo weet ik heel snel of de prijs die beleggers er voor willen betalen voldoende is om afscheid te nemen, en ik hoef alleen maar de stukken aan te leveren."

Register taxateur

"Voor de verkoop van verhuurde woningen is het handig als de woning vooraf is getaxeerd ein ingemeten. Dit neem ik graag op me, zo hoef ik zelf niet aan klantenwerving te doen."

Makelaar

"Wij krijgen vaak het verzoek om verhuurde woningen te verkopen, echter hebben we hier zelf niet de tijd of capaciteit voor. Eerst moest ik altijd nee zeggen, maar nu speel ik de woningen door naar VerkoopVerhuurdeWoning. De courtage wordt dan met mij gedeeld."

Dealsourcer

"Als dealsourcer doe ik uiteraard het liefst zelf zoveel mogelijk deals, maar ik heb maar beperkt de tijd. Daarom kies ik ervoor om mijn woningen aan te melden op VerkoopVerhuurdeWoning om zo de woning sneller of voor meer geld te verkopen."

Zo kunnen we u helpen

Woningen aanbieden of zelf verkopen via het portaal

Veel reguliere makelaarskantoren of dealsourcers verkopen verhuurd vastgoed liever niet zelf, omdat ze er geen kennis of capaciteit voor hebben. Wij bundelen onze krachten dan ook vaak met reguliere makelaarskantoren en dealsourcers uit heel Nederland.

Heeft u woningen die u graag wilt aanbieden, bijvoorbeeld verhuurd vastgoed of opknapwoningen die u graag door ons laat verkopen of waar u gebruik maakt van ons netwerk?  van dit aanbod doen we u graag een voorstel, afhankelijk van de hoeveelheid en kwaliteit van het aanbod.

Portefeuilles aanbieden of laten verkopen

Heeft u volledige vastgoedportefeuilles die u wilt aanmelden en graag snel wilt verkopen? Het maakt niet uit of u dit zelf in bezit heeft of dat u de opdracht heeft dit te verkopen. U kunt hier de details hiervan aanmelden en we komen terug met een voorstel. 

Leadgeneratie voor aanvullende diensten

Bent u werkzaam in de vastgoedwereld, bijvoorbeeld als vakman, vastgoedfotograaf, dealsourcer of makelaar en kunt u gebruik maken van ons netwerk? 

Meld u dan vrijblijvend aan, dan doen we een voorstel over hoe we samen kunnen werken. We helpen u graag aan nieuwe leads!

Word vrijblijvend partner

Vul dit formulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk meer informatie over hoe we elkaar kunnen ondersteunen.